Heliasgymwear Over Ons

Sportkleding Dames

Heliasgymwear is nederlands snelst groeiende sportkleding merk voor vrouwen met een specialisme voor dames fitness leggings. 

Heliasgymwear sportkleding staat garant voor duurzaamheid, kwaliteit en een fashionable design.

Met een 24/7 klantenservice, een gratis levering binnen 48 uur, en een 100% tevredenheidsgarantie hopen wij op een feilloze shopervaring voor jou als consument waarbij indien niet tevreden de producten eenvoudig kunnen worden geretourneerd. 

Team Helias

Bart Hulters : Co-founder 

Mercedes Spoor : Co-founder

Matthijs Pil : SEO Specialist – HeliasMarketing

Het ontstaan van Heliasgymwear

Met onze ruim 9 jaar ervaring in de online sportleggings wereld hebben wij inmiddels de volmaakte sportleggings kunnen samenstellen waarin het figuur tot in de perfectie naar voren komt.

Onze sportkleding is ontwikkeld volgens een geavanceerde naadloze productietechniek waarbij enkel hoogwaardige stoffen worden gebruikt.

Toen wij voorheen als consument van dames sportleggings constant tegen dezelfde problemen aanliepen besloten wij dat het tijd was om het heft in eigen handen te nemen.

Na een onderzoek dat wij hielden onder ruim 50 fanatieke fitgirls werd al snel duidelijk dat wij niet de enige waren die regelmatig tegen teleurstellingen aanliepen bij het online shoppen van sportleggings.

Sportleggings die doorschijnen, afzakken, een slechte pasvorm hadden, en sportleggings waarvan de naden loslieten bleken welbekende problemen die veel frustratie opleverden.

Wij besloten om onze ervaring als consument van sportleggings en onze ervaring in fashion en sport te gebruiken om de perfecte fitness leggings te laten ontwikkelen waarbij alle  tekortkomingen centraal werden gesteld in het productieproces van de sportleggings.

Door vervolgens een team van specialisten te benaderen die deze eigenschappen verwerkten in een hoogwaardig productieproces waarbij enkel de hoogste kwaliteit stoffen werden gebruikt, kunnen wij inmiddels met trots vertellen dat wij de perfecte dames fitness leggings hebben ontwikkeld!

Onze sportleggings zijn voorzien van een ultra flatterend, flexibel, en comfortabel design waarin de gebruiker ongehinderd de meest intensieve workouts kan uitvoeren.

Heliasgymwear sportkleding bevorderd jouw sportieve prestaties en helpt jouw workouts naar een nieuwe hoogte te brengen, en wij geloven dat door enkel te kiezen voor de meest kwalitatieve productietechniek, hoogwaardige stoffen, en een fashionable design, de Heliasgymwear sportkleding de harten van iedere liefhebber zullen veroveren!

Ben jij klaar om verliefd te worden op je nieuwe sportkleding?